Tuotteen nimi

€30,00

Tuotteen nimi

€30,00

Tuotteen nimi

€30,00

Tuotteen nimi

€30,00

Tuotteen nimi

€30,00

Tuotteen nimi

€30,00

Tuotteen nimi

€30,00

Tuotteen nimi

€30,00

Tyylikäs turva pimeällä

Lasessor koruheijastin

Pidä itsesi ja rakkaimpasi turvassa pimeän tullen. Koruheijastin on tyylikäs tapa erottua syksyn ja talven pimeissä olosuhteissa. 

Joka kolmas onnettomuudessa kuollut jalankulkija olisi voinut pelastua, jos heijastin olisi ollut käytössä. Meidän tavoitteemme on mahdollistaa tämä, tyylikkäästi!

Tutustu tästä

Suomalainen perheyritys

Lasessor on Suomessa toimiva perheyritys, jonka tavoitteena on suunnitella ja kestävästi valmistaa käyttäjiään suojaavia muodikkaita asusteita laadukkaista materiaaleista, tarjota turvaa, kauneutta ja iloa koko perheelle.

Lasessor Shinen koruheijastimet ovat tästä oiva esimerkki, vastaavia tuotteita et löydä muualta!

Design From Finland

Suomessa suunnitellut tuotteemme

Lasessor Shinen kaikki koruheijastimet ovat syntyneet kotimaisten suunnittelijoiden työpöydillä. Ylpeinä suomalaisesta alkuperästä meillä on ilo esittää tuotteille myönnetty Design From Finland -sertifikaatti.

Design from Finland edustaa Suomalaista designia niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.

Turvallinen Laatu

Lasessorshine koruheijastimet turvaavat sinut ja lähimmäisesi.

Lasessorin koruheijastimet on valmistettu 3M™ Scotchlite™ High Gloss heijastavasta materiaalista. 

Heijastimemme ovat CE-sertifioituja ja niiden heijastavuus on tarkastettu maailman johtavan testausyrityksen, SGS:n toimesta.

Kaikki koruheijastimemme täyttävät virallisilta turvavälineiltä vaadittavat EU:n kansainväliset EN 13356:2001 ja / tai EN 17353:2020 turvastandardit.

Hohtoheijastimet

Hohtoheijastimet hohtavat ilman valonlähdettä pimeässä, samalla toimien perinteisten heijastimien tapaan heijastaen voimakkaasti valoa takaisin.

Tutustu hohtoheijastimiin tästä