Fashion Center - Lasessorin ekokoti

Ekologisuus huomioidaan myös omalla työpaikallamme. Yrityksemme kaikki toiminnot (suunnittelu, tuotannonsuunnittelu, varastot, showroom) ovat saman katon alla: erinomaisten julkisen liikenteen kulkuyhteyksien varrella Vantaalla, muodin keskittymässä Fashion Centerissä. Fashion Center -rakennus on valmistunut vuonna 2017, ja sen ympäristökuormitus on pyritty kompensoida minimiin mm. viherkatolla, ympäristöystävällistä maalämpöä käyttämällä sekä nykyaikaisilla sadevesien imeytys- ja jätteidenkeruujärjestelmillä. 

Toimistossamme pyrimme parhaamme mukaan käyttämään kaikki materiaalit, jotka meille saapuvat, ja lahjoitamme niitä myös mahdollisuuksien mukaan eteenpäin. Esimerkiksi tekstiilitilkkuja on viety kouluihin, jossa lapset pääsevät käyttämään niitä askarteluun. 

 

Luomassa Työtä Suomeen

Pitkän historian ansiosta Lasessorilla on vankka kokemus alan työllistäjänä. Työllistämme yrityksessämme 12 työntekijää, mutta välillisesti tuotteidemme kautta työmme vaikutus näkyy sadoissa myymälöissä ympäri Suomen. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovatkin Lasessorin keskiössä. Haluamme täyttää, jopa ylittää, niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaidemme odotukset vahvistaen osaltaan suomalaista työllisyyttä ja kansantaloutta.Image of models wearing beanie and scarfs outside

Yhteistyössä on voimaa

Meillä työskentelee alaansa intohimoisesti suhtautuvia, osaavia työntekijöitä, jotka ovat avainasemassa muun muassa tuotteidemme kehityksessä. Monien yhteistyökumppaniemme kanssa meillä on pitkä ja luotettava suhde, jota haluamme jatkuvasti kehittää.